Proyecto urbanístico aprobado

12 de maig 2006

Junts, però separats...

Us explico que li ha passat al veí del carrer Blasco de Garay, 11:

Fa un parell de mesos va trucar a una ambulància perquè la seva dona no es trobava bé i va observar que trigava molt. Passada una estona, va rebre una trucada indicant-li que no aconseguien trobar la casa. I així fins a tres cops. Al final es van presentar a casa seva la ambulància, la policia municipal i un vehicle de protecció civil.

Realment es increïble que avui en dia passin casos com aquest, i la pregunta és obligada: Que hauria passat si hagués estat molt greu i la persona mor per no rebre assistència?

He explicat el cas del veí del número 11, perquè avui ens ha passat a nosaltres: hem trucat al Dr. Enfedaque i ha arribat tard, tot dient: ja podia jo buscar a l’altre costat de la carretera!

I no és el primer cop que ens passa! Fa un temps vam demanar una Pizza i el repartidor es va tornar boig buscant la casa. “Si el carrer s’acaba aquí”, ens comentava per telèfon. Efectivament, el següent número del carrer estava a l’altre costat de la variant. Finalment vam decidir quedar davant de l’Ajuntament i anar a buscar nosaltres la Pizza, perquè el noi era incapaç de comprendre-ho. I qui no?

El tema de senyalització de carrers i numeracions és tan caòtic tant en la nostra urbanització com en d’altres, que cal ser un veritable expert per a poder repartir el correu. Així ens va el repartiment al nostre municipi.

La senyalització i la seguretat vial és patètica i, ens fem la següent pregunta: la policia local, que està tot el dia donant voltes pel poble no hauria de tenir identificats la majoria de punts perillosos o mal senyalitzats, i posar-los en coneixement dels responsables polítics? Ells són els primers que haurien de vetllar per la seguretat de les persones i els que millor haurien de saber on es troben els llocs problemàtics.

Si la policia està fent el que acabem d’exposar, crec que haurien de fer-ho saber d’alguna manera, i així sabríem que els polítics prefereixen gastar-se els diners ens altres coses, encara que la gent mori a les cruïlles per mala senyalització.

Quan tindran consciència els responsables dels ajuntaments que el benestar i la salut dels ciutadans ha d’estar per sobre de tot. Pensant-ho millor, crec que es millor que els ciutadans prenguin consciència i no votin més a algú que no coneguin i els doni confiança en aquest aspecte.

Un bon punt de partida és la col·locació d’un mirall convex a l’entrada de Can Valls nord. Llàstima que això ens ha costat quatre anys i diverses instàncies.

Si li afegíssim una bona senyalització, hauríem aconseguit que les Pizzes arribessin a l’hora de sopar i sense accidents a la carretera. Esperem que no triguin tant en col·locar la senyalització com van trigar en col·locar el mirall convex. Sinó... haurem de seguir sopant tard.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Los dirigentes del PSC en Masquefa se están mandando mensajes por el teléfono móvil con el siguiente recado de la Alcaldesa: "ANTES MUERTA QUE SIN SILLA"

Unknown ha dit...

DONDE COÑO ESTAN LOS ESPEJOS SOLO CONOZCO UNO QUE ESTA ENFRENTE DEL "CALLEJON"